Venciūnuose vyko tradicinė sporto šventė

Lietuvos kaimo tinklo sekretoriatas liepos 25 d. 10 val. organizuoja „LKT dirbtuvių“ renginį
2024 liepos 22
VO „Venciūnų sodiečiai“ projektas „Bendruomene, gyvenkime sveikiau“
2024 rugpjūčio 1

Venciūnuose vyko tradicinė sporto šventė

Šeštadienį, liepos 20d,  Venciūnuose vyko tradicinė sporto šventė, sukviečianti ne tik vietos gyventojus, sporto entuziastus, bet ir gausybę svečių: LR Seimo narys J. Baublys, Alytaus r. sav. vicemeras A. Truncė, rajono tarybos nariai G. Chščenavičius ir J. Truncė, Alovės seniūnas. J. Baliukonis.

Kaip ir visada, sporto šventėje netrūko rungčių – nuo mažųjų paspirtukų bei dviratukų varžybų iki smiginio mėtymo, kvadrato, futbolo, krepšinio, giros kilojimo, virvės traukimo ir šaudymo.

Šiemet džiaugiamės naujai patiesta mūsų teritorijos asfalto danga, už kurią didelis ačiū Alytaus r. sav. Ant jos smagiai važinėjo mažieji, vyko kvadrato varžybos, o vakare kojų miklumą išbandė susirinkę šokėjai.

Be galo esame dėkingi rėmėjams: „Kaišiadorių paukštynas“, „Arvedas“, „Expolita“, „Hyteris“, „Milčija“, „Autobatai“, „Lankava“, šaltalankių ūkiui .“Amberry“, „Daugesta“ , R. Mickevičienės ir R. Tacionienės parduotuvėms, O. ir V. Stanevičiams, Mažojo sodo centrui, ūkininkams P. Dzenkui ir N. Videikai, M. Mickevičiui ir J. Baliukoniui, partneriui MK „Kalesnykai“, bendruomenės nariams, padėjusiems pasiruošti šventei ir ją pravesti.

Tradicinę sporto šventę Venciūnuose organizavome, įgyvendindami projektą „Bendruomene, gyvenkime sveikiau“, finansuojamą LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

VO „VENCIŪNŲ SODIEČIAI‘ informacija

Nuotraukų galerija:

 https://www.facebook.com/search/top?q=venci%C5%ABn%C5%B3%20sodie%C4%8Diai